Психологи ДСНС України взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції

Психологи ДСНС України взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції

04.07.14 11:56 0 1138
Психологи ДСНС України взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання надання медичної допомоги постраждалим в надзвичайних ситуаціях та особливий період. Досвід лікарів НАТО з передової лінії». Вона проводиться на базі Державного закладу «Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров’я України» з 2 по 4 липня 2014 року. Заходи організовані Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством оборони Словацької республіки та Всеукраїнською радою реанімації та екстреної медичної допомоги.

До участі залучаються головні позаштатні фахівці Міністерства охорони здоров’я України, керівники учбових центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, психологи ДСНС України.

Під час конференції розглядаються питання щодо надання допомоги постраждалим у зоні ураження, застосування лікарських засобів, підготовки постраждалих для переміщення із зони ураження, розподіл постраждалих за стандартами НАТО, а також основи психологічної допомоги.

Учасники конференції обмінюються практичним досвідом та обговорюють питання щодо співробітництва у сфері надання медичної та психологічної допомоги постраждалим унаслідок надзвичайних ситуацій.

Центр психологічного

забезпечення підрозділів ОРС ЦЗ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ