В Ужгороді священник затримав підозрілого

В Ужгороді священник затримав підозрілого "фотографа"

04.07.14 08:48 0 1125
Закарпатців насторожив той факт, що чоловік занадто прискіпливо фотографував об’єкти правоохоронних органів в центрі Ужгорода.

Обідньої пори до приміщення УМВС України в Закарпатській області в місті Ужгород, за адресою Ракоці, 13 було доставлено підозрілу людину. Ініціатором затримання фото-туриста був отець Андрій:

– Спочатку перед будинком СБУ в Закарпатській області я звернув увагу на людину кавказької зовнішності. Він фотографував будинок, ворота та робив позначки на мапі, – розповідає Отець Андрій. – Цей турист поводив себе доволі дивно. Коли я почав спостерігати за ним, він перемістився ближче до адмінбудівлі міліції, де продовжив фотографувати.

Надалі священик звернувся до випадкового перехожого за допомогою. Двоє громадян «взяли попід руки» фотографа та запросили у приміщення УМВС. Постовий міліціонер негайно викликав оперативно-слідчу групу.

Керівник міліції Закарпаття Сергій Шаранич подякував отцеві Андрію за громадянську позицію та розпорядився заохотити земляка за виявлену пильність.

– З такими патріотичними, небайдужими та щирими людьми ми здолаємо всіх ворогів!, – підсумував керівник обласної міліції.

Подію було внесено до Єдиного обліку, оперативники проводять перевірку щодо мотивів поведінки гостя Закарпаття.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олена Мозгова відповіла ...

КОМЕНТАРІ