В Ужгороді затримано підозрілого фотографа

В Ужгороді затримано підозрілого фотографа

04.07.14 11:18 0 1157
В приміщення УМВС громадяни привели підозрілого фотографа. Закарпатці затримали жителя однієї з областей України, що занадто прискіпливо фотографував об’єкти правоохоронних органів в центрі Ужгорода.

Обідньої пори до приміщення УМВС України в Закарпатській області в місті Ужгород, за адресою Ракоці 13 було доставлено підозрілу людину. Ініціатором затримання фото-туриста був Отець Андрій:

«Спочатку перед будинком СБУ в Закарпатській області, я звернув увагу на людину кавказької зовнішності. Він фотографував будинок, ворота та робив позначки на мапі» - розповідає Отець Андрій. - «Цей турист поводив себе доволі дивно. Коли я почав спостерігати з а ним, він перемістився ближче до адмінбудівлі міліції, де продовжив фотографувати».

Надалі священик звернувся до випадкового перехожого за допомогою. Двоє громадян «взяли за шкварки» фотографа та запросили в приміщення УМВС. Постовий міліціонер негайно викликав оперативно-слідчу групу.

Керівник міліції Закарпаття Сергій Шаранич подякував Отцю Андрію за громадянську позицію та розпорядився заохотити нашого земляка за виявлену пильність.

- «З такими патріотичними, небайдужими та щирими людьми ми здолаємо всіх ворогів!» - підсумував керівник правоохоронців краю.

Подію було внесено до єдиного обліку, оперативники проводять перевірку, щодо мотивів поведінки гостя Закарпаття.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Патріарх Філарет: Досі ...

КОМЕНТАРІ