На Закарпатті підбили підсумки проведення цьогорічного ЗНО

На Закарпатті підбили підсумки проведення цьогорічного ЗНО

04.07.14 12:04 0 1180
В ужгородському Прес-Клубі підбили підсумки оцінювання знань.

Під час оцінювання було забезпечено конфіденційність матеріалів до початку тестування, відсутні скарги на якість друку завдань та бланків для відповідей. Також на всіх пунктах перевірки знань абітурієнтам пояснювали правила проведення ЗНО та їх права і обов’язки.

Усі вимоги, в цілому, були дотримані. Найбільшими порушеннями ЗНО залишилися дії самих абітурієнтів, а саме спроби використати, або мати при собі заборонені технічні засоби ( телефони, навушники ). У цих випадках коректно і в межах правил ці засоби виявляли працівники ДСО (які були присутні на всіх пунктах тестування) за допомогою металодетекторів. Абітурієнтів, у яких виявляли техзасоби позбавляли можливості продовжувати тестування. Таким чином, усі абітурієнти проходили процес оцінювання у рівних умовах. Слід зазначити коректну поведінку працівників Державної служби охорони, які здійснювали цю перевірку. Загальна кількість осіб, які не склали ЗНО на Закарпатті - 14.

Підсумки підвели організатори заключної прес-конференції ЗНО У Закарпатській області Олена Лешко ( уповноважена особа Івано-Франківського центру оцінювання якості освіти ) та Святослав Бабіля ( координатор кампанії громадського спостереження за ЗНО у Закарпатській області ).

Ернест Завадський

УДСО при УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ