В Івано-Франківську міліціонери розшукали чоловіка, який викрав три велосипеди

В Івано-Франківську міліціонери розшукали чоловіка, який викрав три велосипеди

04.07.14 13:19 0 1128
До міліції звернулась 24-річна мешканка обласного центру, яка розповіла, що біля входу в один із торгових центрів міста залишила двохколісний транспортний засіб «Джан» вартістю 6 тисяч гривень, а коли повернулась – велосипед зник.

Отримавши всю необхідну інформацію, працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції розпочали пошуки крадія. Спілкуючись з мешканцями обласного центру, стала відома важлива інформація – люди бачили чоловіка, який крутився поблизу велосипеда. Отримавши опис чоловіка, правоохоронці припустили, що до вчинення злочину може бути причетний раніше судимий, 30-річний івано-франківець, тож вирішили навідатись за місцем проживання.

Підозри правоохоронців підтвердились, адже у підвальному приміщенні будинку, де той проживав, крім «Джана», виявили ще два велосипеди. Господар підвалу зізнався, що теж їх викрав і мав намір продати. Наразі встановлені власники обох велосипедів.

На за цими фактами відкрито кримінальні провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України.

В черговий раз правоохоронці звертаються до усіх власників двоколісних транспортних засобів з проханням подбати про безпеку власного майна. Нагадуємо про елементарні правила безпеки:

-не залишайте велосипеди без нагляду у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;

-якщо виникла необхідність залишити без нагляду двоколісного «друга», попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки;

-коли Вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, засумнівайтеся, чи бува він не крадений. Повідомте про це правоохоронців.

У випадку крадіжки радимо потерпілим не зволікати та терміново телефонувати за номером «102» або звернутись у найближче відділення міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині триває ...
Наступна новина: У Літшколі у Карпатах ...

КОМЕНТАРІ