В Івано-Франківській області злодій не погребував навіть скляними банками

В Івано-Франківській області злодій не погребував навіть скляними банками

04.07.14 12:17 0 1103
На спецлінію «102» Галицького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 49-річного жителя одного із сіл району про те, що невідома особа з його будинку викрала два мобільних телефони, а також… дві скляні банки ємкістю 5 л.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Галицького РВ УМВС. Проведеними оперативно-розшуковими заходами міліціонери встановили особу крадія. Ним виявився 30-річний раніше судимий односельчанин заявника.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік у скоєному зізнався та розповів, що перед тим, як скоювати крадіжку, зателефонував до господаря будинку, аби дізнатись де він знаходиться. Той у відповідь сказав, що поїхав до обласного центру. Відтак, скориставшись відсутністю потерпілого, шляхом розбиття віконного скла, зловмисник проник в середину будинку. Підозрюваний розповів, що викрадене хотів продати, аби придбати спиртні напої.

Правоохоронці викрадене вилучили та повернули господарю.

По даному факту слідчим Галицького РВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині уряд ...

КОМЕНТАРІ