Представник ООН спільно із заступником міністра соціальної політики України та рятувальниками провідали маленьких луганчан

Представник ООН спільно із заступником міністра соціальної політики України та рятувальниками провідали маленьких луганчан

04.07.14 14:53 0 1077
2 липня на базі Львівської обласної державної адміністрації відбулася прес-конференція щодо співпраці Міністерства соціальної політики України та Фонду народонаселення ООН в соціальному захисті дітей із району проведення антитерористичної операції.

Участь у нараді взяли представник Фонду народонаселення ООН в Україні Нузхат Есан, заступник міністра соціальної політики України Наталія Федорович, представники Львівської ОДА та фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області.

По завершенню прес-конференції усі учасники виїхали у м. Славськ Сколівського району. Тут на гостей уже чекали 98 дітлахів, які відпочивали на базі «Царинка». Діти прибули на Львівщину із Луганська, і перебуватимуть тут до 13 липня.

Психологи ДСНС Львівщини поспілкувалися з підлітками аби уникнути стресового стану та провели низку різноманітних терапій. Не зважаючи на нові умови проживання, дітлахи поводили себе відкрито, із задоволенням ділилися своїми враження від відпочинку та перебування на Львівщині. Окрім спілкування, маленькими туристами організували цікаві спортивні змагання та веселі забавки.

За період відпочинку у таборі діти встигнуть побувати і в Мукачевому, і у Львові, і на скелях Тустані, та у інших рекреаційних зонах. А потім яскраві враження та нові знання повезуть додому аби поділитися із друзями та близькими.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Довідкові телефони для ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ