Правоохоронцям львів'янин подарував ноктовізор

Правоохоронцям львів'янин подарував ноктовізор

04.07.14 13:40 0 1166
Начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія зустрівся з головним редактором газети «Ратуша» Миколою Савельєвим, який передав працівникам міліції, які відправилися у зону АТО, ноктовізор.

Головний редактор газети «Ратуша» зустрівся з очільником міліції Львівщини Дмитром Загарією, щоб передати йому ноктовізор, який був придбаний активістом на ім’я Андрій.

«Активіст, який придбав цей прилад хоче, щоб його отримали хлопці, які зараз поїдуть на ротацію у зону АТО. В плані наступних тактичних постачань: рукавиці, окуляри, різні приладдя для снайперів і багато іншого, що допоможе нашим бійцям», - повідомив Микола Савельєв.

Натомість, очільник міліції Львівщини подякував за подарований прилад та зазначив, що він сподівається зустрітись з активістом та подякувати йому особисто.

«Від особового складу я хочу подякувати тим простим людям, які допомагають нам у придбанні такої техніки, яка допоможе нести службу хлопцям у зоні АТО. Хочу особисто подякувати пану Андрію, адже це речі не дешеві, а фінансуванням ми забезпеченні, наразі, не належним чином. Я сподіваюся, що ми з ним зустрінемося і я матиму змогу йому подякувати особисто», - зазначив Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гроші, виявляється, ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ