У Львівській області у військових частинах Західного ТрК розпочався літній період навчання

У Львівській області у військових частинах Західного ТрК розпочався літній період навчання

04.07.14 13:05 0 1157
1 липня 2014 року у військових частинах Західного оперативно територіального об'єднання Національної гвардії України розпочався новий навчальний період. Під час мітингів командири військових частин та керівництво управління Західного територіального командування привітало особовий склад з початком навчання.

В ході виступу заступник начальника управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України полковник Сергій Скрипнюк звернув увагу командирів підрозділів на важливість якісного проведення занять та принципового відношення до прийняття заліків по заходам безпеки. Також під час мітингів з напутніми словами до особового складу звернулися ветерани військових частин та представники духовенства.

Навчання розпочалось проведенням занять з гуманітарної підготовки. По завершенні з особовим складом провели комплексні заняття з дотримання заходів безпеки під час виконання різноманітних завдань військової служби На навчальних місцях розглядалися питання дотримання заходів безпеки при експлуатації техніки, користуванні зброєю, боєприпасами, імітаційними засобами, пально-мастильними матеріалами, отруйними речовинами, електроприладами.

Також значну увагу звернули на вивчення заходів безпеки під час проведення господарських робіт, виконання службово-бойових завдань, фізичної підготовки, порядку надання першої медичної допомоги, вимог щодо дотримання Правил дорожнього руху при користуванні службовим та особистим автомобільним транспортом, та Заходи безпеки в позаслужбовий час. На кожному навчальному місті військовослужбовцям продемонстрували можливі практичні ситуації, що можуть виникнути та шляхи їх попередження.

По закінченні занять всі військовослужбовці склали заліки з дотримання заходів безпеки під час виконання завдань військової служби.

підполковник Вадим Голуб,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному міський голова ...
Наступна новина: Програма для телефонів ...

КОМЕНТАРІ