В Житомирській області відбулася семінар-нарада з питань протидії корупції

В Житомирській області відбулася семінар-нарада з питань протидії корупції

04.07.14 11:07 0 1090
2 липня в Управління ДСНС України у Житомирській області відбулася розширена семінар-нарада з офіцерським складом та працівниками (державними службовцями) структурних підрозділів Управління щодо роз’яснення практичного застосування нормативно-правових актів, розпорядчих документів у галузі запобігання проявам корупції.

Саме для цього на зустріч із рятувальниками було запрошено представників Управління СБУ, УМВС України у Житомирській області та прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Розпочинаючи нараду, керівництво Управління ДСНС в області звернуло особливу увагу присутніх на важливості дотримання законності в службовій діяльності, під час здійснення державного нагляду та контролю за об’єктами, а також необхідність підвищення рівня знань фахівців ДСНС у сфері антикорупційного законодавства.

Начальник сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління підполковник служби цивільного захисту Володимир Заставнюк проінформував присутніх про факти порушень працівниками системи ДСНС України Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції» і вчинення ними протиправних дій у сфері службової діяльності, наголосивши на важливості ретельного вивчення та дотримання вимог чинного законодавства в даному напрямку.

Під час семінар-наради компетентні фахівці правоохоронних та контролюючих органів в області змістовно роз’яснили присутнім практичне застосування вимог антикорупційного законодавства України у службовій діяльності та заходи впливу щодо осіб, які порушили вимогу ЗУ «Про засади запобігання та протидії корупції».

Співробітники Управління ДСНС України у Житомирській області мали нагоду задати питання, що стосуються теми семінару.

У ДСНС у Житомирській області

До уваги населення області!

У разі виявлення неправомірних дій, корупційного правопорушення та іншого службового зловживання з боку посадових осіб та працівників Управління ДСНС України у Житомирській області, прохання інформувати про такі факти сектор з питань запобігання та виявлення корупції УДСНС:

- за телефоном (0412) 48-03-47; (0412) 24-26-09;

- або повідомити письмово за адресою: 10008, м. Житомир, вул. 1-го Травня, 33-Г;

- звернутися електронним листом на адресу: sbu@zht.mns.gov.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ