Рівнян просять взяти участь в обговоренні змін до Конституції

Рівнян просять взяти участь в обговоренні змін до Конституції

04.07.14 09:03 0 1124
Шановні рівняни!

Президент, Верховна Рада України, окремі політичні сили ініціювали внесення змін до Конституції України, намагаючись при цьому удосконалити ключові положення Основного Закону в частині місцевого самоврядування з метою максимальної децентралізації влади, тобто максимальної передачі повноважень на місця та фінансових інструментів для реалізації цих повноважень. Основна мета внесення цих змін – це не боротьба за владу, а розумний підхід до розподілу влади.

Тож на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2014 року №451-р «Про організацію проведення обговорення змін до Конституції щодо децентралізації державної влади», протокольного доручення Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року, відповідного розпорядження міського голови від 18.06.2014 у місті Рівному триває широке обговорення змін до Конституції із залученням органів місцевого самоврядування, Рівненського відділення Асоціації міст України, громадськості, наукових та ділових кіл.

Просимо усіх охочих мешканців міста, кому небайдужа доля нашої держави, взяти участь в цьому обговоренні та надсилати свої пропозиції на електронну адресу inforivne@ukr.net.

Інформаційні матеріали щодо обговорення змін до Конституції України розміщені на офіційному сайті Рівненської міської ради www.city-adm.rv.ua у рубриці «Громадські обговорення/Громадські слухання та обговорення».

Шановні мешканці Рівного!

Не будьте байдужими до початку конституційного процесу, адже Конституція – це головний документ, за яким повинна жити наша країна у цьому столітті.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ