У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

04.07.14 10:47 0 1135
За добу до міліції надійшло 29 повідомлень про скоєння крадіжок. За 27 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку ноутбуку у 35-річного рівнянина Андрія, шляхом вільного доступу, скоїв місцевий мешканець 29-річний Микола.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку 26-річної Марії з Рівного скоїв 30-річний Олександр, житель обласного центру. Зловмисник заволодів ноутбуком вартістю близько 6000 гривень.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку в Кам`яногірському масиві Костопільського району у 67-річного рівнянина Стефана, скоїв 29-річний рівнянин Андрій. Зловмисник проник до житла шляхом підбору ключа, звідки викрав інструмент, обігрівач та рибацькі снасті. Сума збитків встановлюється.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з автомобіля у Костополі, що належить 29-річному місцевому жителю Ігорю, скоїв костопільчанин 27-річний Віктор. Зловмисник, шляхом вільного доступу, викрав ключ запалювання вартістю 650 гривень.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фронтовий лікар, ...
Наступна новина: Начальник УМВС Волині Петро ...

КОМЕНТАРІ