На Рівненщині землевпорядники підвищують ефективність використання професійного потенціалу

На Рівненщині землевпорядники підвищують ефективність використання професійного потенціалу

04.07.14 17:08 0 1130
Одним з пріоритетними напрямів діяльності керівництва головного управління Держземагентства у Рівненській області є здійснення аналітичної та організаційної роботи з управління персоналом, задоволення потреби у кваліфікованих кадрах та їх ефективне використання, прогнозування розвитку персоналу, заохочення працівників до службової кар’єри та забезпечення їх безперервного навчання.

На Рівненщині 359 працівників територіальних органів Держземагентства, 69 з них фахівці Головного управління. Протягом І півріччя 2014 року в управліннях, відділах Держземагентства у районах та місті Рівному призначено 6 осіб.

6 державних службовців органів земельних ресурсів області навчаються у Національній академії державного управління при Президентові України та її регіональних інститутах.

За І півріччя 2014 року у вищих навчальних закладах, що здійснюють підготовку фахівців у сфері земельних відносин, та обласних центрах перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій підвищили кваліфікацію 52 державних службовця органів земельних ресурсів.

У квітні поточного року в Головному управлінні Держземагентства у Рівненській області проведено перший тур Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”, у якому взяли участь 6 державних працівників галузі.

Також у 2014 році з нагоди відзначення професійних свят 59 працівників землевпорядної служби області отримали відзнаки, а саме:

- Почесну грамоту та пам’ятний знак Рівненської обласної ради – 4 особи;

- Подяку Рівненської обласної ради – 4 особи;

- Почесну грамоту Головного управління Держземагентства у Рівненській області – 51 особа.

Плинність кадрів у землевпорядній службі Рівненщини помітно зменшено, що підтверджує ефективне проведення кадрової політики.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі триває літня ...
Наступна новина: На Луцьке підприємство ...

КОМЕНТАРІ