Львівський апеляційний суд визнав увімкнення сирен у Тернополі законним

Львівський апеляційний суд визнав увімкнення сирен у Тернополі законним

04.07.14 11:52 0 1126
Львівський апеляційний суд поставив крапку у справі щодо законності увімкнення у Тернополі у грудні системи оповіщення. Нагадаємо, ще 11 грудня рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення «Про заходи щодо належного функціонування міста», у якому передбачено привернення уваги громадськості до ситуації, яка тоді склалася в Україні, за допомогою усіх можливих технічних засобів та через увімкнення системи оповіщення. Тоді прокуратура міста звернулася у суд, аби визнати дане рішення виконкому незаконним.

«Тернопільським окружним адміністративним судом даний позов прокуратури було задоволено, - розповідає начальник управління правового забезпечення Олександр Печіль. - Не погоджуючись із даним рішенням першої інстанції, Тернопільською міською радою на адресу Львівського апеляційного адміністративного суду була направлена апеляційна скарга з вимогою його скасування. І 11 червня суд задовольнив апеляційну скаргу міської ради».

Таким чином, рішення виконавчого комітету «Про заходи щодо належного функціонування міста» від 11 грудня 2013 року залишено в силі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Липневі «Ночі у ...
Наступна новина: Психологи ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ