У Тернополі обговорили стан та перспективи економічного розвитку міста

У Тернополі обговорили стан та перспективи економічного розвитку міста

04.07.14 10:43 0 1100
3 липня у Тернополі відбулася літня сесія «Ділового форуму», яка об’єднала представників бізнесу із Західного регіону України та представників ділових кіл Тернополя. Учасники форуму обговорили питання стану та перспективи економічного розвитку міста, покращення його інвестиційної привабливості, вдосконалення інфраструктури. Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.

Очільник Тернополя зауважив, що українське післяреволюційне суспільство – в глибокій кризі. Стара система ще до кінця не зруйнована, нова не побудована.

«Тривають військові дії на Сході, окупована частина території на Півдні. При цьому економіка відреагувала на всі події падінням, - зазначив Сергій Надал. – Очевидно, що на очах твориться нова реальність – нова держава, нове суспільство, нова економіка. Тут доречно згадати, що в ряді східних мов слово «криза» є синонімом слова «можливість», нова реальність створює нові можливості для бізнесу, для міст, для країни в цілому. Думаю, Діловий форум дасть можливість для тернопільського бізнесу побачити нові можливості і максимально використати їх для свого зростання».

Також учасники форуму розглянули питання удосконалення системи управління підприємствами, підвищення їх конкурентоспроможності на внутрішньому та міжнародному ринках, питання адаптації діяльності вітчизняних підприємств в умовах Європейської інтеграції України.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Червоний хрест Люксембургу ...

КОМЕНТАРІ