На Тернопільщині створили комітет обласного штабу національної оборони

На Тернопільщині створили комітет обласного штабу національної оборони

04.07.14 11:16 0 1146
29 червня 2014 року у Тернопільському обласному осередку молодіжної громадської організації "Молода Просвіта" створили комітет Тернопільського обласного штабу та вкотре нагородили найактивніших учасників Майдану. Нагороди вручив керівник штабу національного спротиву свободівець Володимир Стаюра. На зібранні обговорили ситуацію в країні та області, шляхи забезпечення наших військових засобами захисту та соціяльно-побутові питання регіону.

Націоналіст закликав до плідної співпраці усі політичних партій, громадські організації та небайдужих тернопільців, адже для ефективної допомоги необхідно діяти скоординовано, щоб усі зусилля дали бажаний результат. "Ми отримуємо усю необхідну інформацію про те, хто з наших людей є на передовій. Штаб має можливість зв'язатися з учасниками антитерористичної операції, від яких ми щоденно отримуємо інформацію про необхідну допомогу, щоб кошти не витрачалися на непотрібні речі", – повідомив Володимир Стаюра.

Свободівець зазначив, що збір коштів цього разу доручили громаді, а політичні партії будуть лише посередниками у цьому процесі, щоб уникнути різноманітних звинувачень та провокацій. Варто зазначити, що з боку громади вже була спроба організувати роботу штабу національної оборони, проте багато громадських активістів відмовились від цієї роботи.

"Захист України від зовнішнього агресора є нашим найголовнішим завданням, проте це потребує значних коштів. Росія масово викликає на службу строковиків тоді, коли ми оголошуємо перемир'я. Ми всі прекрасно розуміємо, що росіяни роблять це не для того, щоб забезпечити мир в Україні. Мусимо бути готові до всього. Ми повинні не просто говорити – нашій армії потрібні реальні дії", – заявив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Ужгороді затримано ...

КОМЕНТАРІ