Скажи

Скажи

04.07.14 08:09 0 1509
Група Інший День 1 липня презентувала в мережі свою нову відеороботу - кліп на пісню Скажи, який став третім відео у фільмографії команди. Сама композиція народилася у музикантів недавно, як реакція на останні події в країні. І оскільки пережиття ці надто близькі для групи, то ідея відео належить також їм. Але втілювати цю ідею в життя хлопці покликали Дінару Ахтемову, для якої це був своєрідний дебют.

Режисерка дуже захопилася треком і погодилася зі сценарним задумом музикантів. Самі хлопці теж не обмежилися лише ідеями і активно брали участь у пошуках локацій для зйомок, залучаючи до цього процесу своїх шанувальників через соціальні мережі. Наприклад, саме так знайшли горище на одній із дач, яке фігурує у виднограї. І так само відшукали Онуфрієвську вежу, зведену на кошти Івана Мазепи у 1689 році і котра розташована на території Національної академії керівних кадрів культури та мистецтв у Києво-Печерській лаврі.

Підготовка до зйомок тривала впродовж квітня-травня. Тоді ж серед фанів групи відбирали і героїв на головні ролі у відеокліпі. Так що коли все було готове, зйомки вклалися у 3 днів наприкінці травня. А вже 13 червня кліп презентували на спеціально організованому концерті у столичному клубі Route 66. Ну і від першого липня відео на пісню Скажи доступний і на ютьюбі Іншого Дня.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ