Prom.ua та ПриватБанк запустили послугу швидкої оплати покупок

Prom.ua та ПриватБанк запустили послугу швидкої оплати покупок

04.07.14 10:52 0 1467
2 липня 2014 р. розробники всеукраїнського торгівельного центру в Інтернеті Prom.ua разом із спеціалістами ПриватБанку підключили додатковий канал оплати товарів і послуг для 380 тисяч інтернет-магазинів, що працюють на торгівельному майданчику. Завдяки інтеграції з можливістю онлайн-оплати від ПриватБанку власники інтернет-магазинів на Prom.ua легко автоматизують оплату покупок. Відвідувачі інтернет-магазинів на торгівельному майданчику можуть оплатити покупку просто натиснувши кнопку «Оплатити» безпосередньо на сторінці продавця.

За словами розробників сервісу, власники інтернет-магазинів на Prom.ua зможуть приймати до сплати будь-які банківські картки без необхідності використовувати інтернет-еквайринг на своєму сайті. Для цього достатньо підключити платіжний додаток «Онлайн-оплата LiqPay». Платіжний сервіс банку сертифікований і відповідає міжнародним стандартам PCI DSS для безпеки карткових платежів в Інтернеті. Новинку інтегровано в спеціальному «Магазині додатків» на Prom.ua як додаток «Онлайн-оплата ПриватБанк. Додаток доступний для підключення для всіх платних клієнтів торгівельного майданчика.

За дослідженнями ПриватБанку, у перший же місяць використання подібних систем онлайн-оплати, власникам інтернет-магазинів вдавалося досягти збільшення конверсії покупки на 21%. За інформацією аналітиків ПриватБанку, понад 3,9 млн клієнтів банку сьогодні користуються можливістю онлайн-оплати картками в Інтернеті та через мобільні додатки.

«Будь-який продавець, зареєстрований на торгівельному майданчику, тепер стає значно ближче до найактивніших покупців і може продавати товари безпосередньо з каталогу товарів на Prom.ua, створюючи таким чином повну вітрину товарів», – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь.

«Простота нашого рішення автоматизації оплати в тому, що для сайтів, створених на платформі Prom.ua, не треба нічого змінювати або переходити на інший «двигун». На Prom.ua вже є вбудовані системи для підключення онлайн-платежів, а отримання перших платежів можна почати вже буквально за день», – розповідає Роман Россов, провідний спеціаліст із розвитку продукту торгівельного майданчика Prom.uа.

Підключивши додаток «Онлайн-оплата Приватбанк», у форму замовлення компанії автоматично буде додано спосіб оплати — онлайн-оплата через Приватбанк. Це дозволить компанії отримувати оплату від клієнта безпосередньо після здійснення замовлення. Кошти перераховуються автоматично на рахунок компанії з вирахуванням комісії протягом 1 банківського дня.

Новинку інтегровано в спеціальному «Магазині додатків» на Prom.ua у вигляді додатка «Онлайн-оплата ПриватБанк». Додаток доступний для підключення всім платним клієнтам торгівельного майданчика.

Ps:
Еквайринг (від англ. acquiring – придбання) – приймання до сплати платіжних карток в якості коштів для оплати товару, робіт, послуг. Інтернет-еквайринг – приймання до сплати платіжних карток через Інтернет із використанням спеціально розробленого web-інтерфейсу, що дозволяє провести розрахунки в інтернет-магазинах і оплатити в спеціальних електронних платіжних системах різні послуги (мобільний зв’язок, комунальні послуги, Інтернет, фіксований телефонний зв’язок тощо).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ