Верховна Рада скасувала 15% податок на депозити для вкладників, його заплатять самі банки

Верховна Рада скасувала 15% податок на депозити для вкладників, його заплатять самі банки

04.07.14 19:07 0 14275
4 липня Верховна Рада прийняла Закон № 4101а "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо пасивних доходів".

Вкладникам не потрібно платити жодних податків на отримання відсотків за своїми депозитами. Прийнятий Верховною Радою 15% податок на пасивні доходи фіз.осіб заплатять банки. Зібрані таким чином гроші підуть до державного бюджету України.

Також вкладники не зобов'язані декларувати свої доходи за вкладами. Прізвища вкладників до податкової ніколи не потраплять. З 1 серпня 2014 банки самостійно будуть перераховувати до держбюджету суми нового податку і звітувати, не розкриваючи таємницю вкладів.

"ПриватБанк з розумінням ставиться до необхідності наповнювати державний бюджет у складний для країни час. Останнім часом ходили чутки, що податок може лягти на плечі вкладників. Сьогодні Верховна Рада поставила крапку в цьому питанні: 15% податок замість вкладників заплатить сам банк, - йдеться в заяві прес-служби. "

ПриватБанк продовжить виплачувати відсотки по всіх депозитах вчасно і в повному обсязі. Ознайомитися з одними з найвигідніших в Україні ставками по депозитах запрошуємо на офіційному Інтернет-сайті http://privatbank.ua/ua/depozit/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ