Звернення начальника УМВС України в Хмельницькій області до громади Хмельниччини

Звернення начальника УМВС України в Хмельницькій області до громади Хмельниччини

05.07.14 09:05 0 1040
Шановні подоляни!

ми живемо у надзвичайно вирішальний час як для нашої країни, так і для кожного з нас.

Агресія, сепаратизм, тероризм, війна, яка фактично ведеться, на Сході держави, зобов‘язує усіх нас об‘єднатися для боротьби з ворогом, який розриває Україну на шматки, вбиває її громадян та руйнує наші домівки.

Мені дуже прикро, що у такий важкий для Батьківщини час деякі деструктивно налаштовані представники як політичних сил, так і певних громадських організацій вважають, що агресія, блокування роботи державних установ, хаос, що створюється під виглядом демократичних змін, - це саме ті методи, якими потрібно відстоювати свої інтереси.

Я, не лише як керівник правоохоронного органу, а, в першу чергу, як громадянин, хмельничанин, вважаю, що це злочин, провокація, фактично – контрреволюція. І підтвердженням тому стали вчорашні події, які відбулися у приміщенні Хмельницької обласної ради і транслювалися не лише по місцевих і всеукраїнських каналах, а й за кордоном. На жаль, вчорашні події і мають продовження.

Я відповідально заявляю, що міліція діяла і буде діяти відповідно до Конституції та Законів України. Ми будемо жорстко реагувати на будь-які злочинні прояви, спрямовані проти наших громадян, органів влади або на знищення державних засад.

За фактом вчорашніх подів в ОДА відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Я звертаюся до усіх мешканців Хмельницької області і прошу вас з розумінням та підтримкою поставитися до дій правоохоронних органів. Від нас з вами залежить майбутнє нашої країни та доля кожного з нас.

наші бійці несуть службу у зоні АТО, щоденно ризикуючи життям. Ще 100 добровольців записалися у підрозділ особливого призначення «Богдан», який за кілька днів вирушить на Схід для участі у охороні громадського порядку. Усі свої зусилля правоохоронці спрямовують на те, щоб відстояти цілісність України та повернути мир і спокій у наші оселі. Тому ще раз звертаюся до кожного, хто мене зараз бачить і чує. ми повинні об‘єднатися заради спільної мети – повернення миру в Україну!

Міліція завжди буде на боці тих громадян, які живуть за законом. З метою захисту конституційних прав людей, збереження правопорядку, спокою та миру ми будемо застосовувати усі можливі засоби.

Я щиро сподіваюся на ваше розуміння і підтримку!

Начальник УМВС України

в Хмельницькій області

полковник міліції Олександр Розізнаний

http://youtu.be/TUCQSewddXQ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ