Золоті спортивні нагороди Хмельницької АЕС

Золоті спортивні нагороди Хмельницької АЕС

05.07.14 08:37 0 1177
Бути здоровим - це природне прагнення людини. Здорова і духовно розвинена людина відмінно себе почуває, отримує задоволення від своєї роботи, прагне до самоудосконалення, досягаючи нових вершин.

Хмельницька АЕС дбає про розвиток фізичної культури та спорту, організацію здорового дозвілля, надає можливість всім бажаючим використовувати спортивні споруди ВП ХАЕС: зокрема, палац спорту, плавальний басейн, стадіон. Спортсмени зі свого боку прагнуть якомога краще представити свій колектив.

З 25 по 29 червня 2014 року на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу Рівненської АЕС «Біле озеро» проходила ХІІ Спартакіада Організації молоді Атомпрофспілки та VII Турнір «Силачі Атомпрофспілки-2014».

10 команд зі всіє України, які входять до складу Атомпрофспілки, а це близько 140 учасників – працівників атомної галузі представляли свої підприємства, зокрема, Хмельницьку, Рівненську, Запорізьку, Южноукраїнську, Чорнобильську АЕС, ВП «Атоменергомаш», Київський інститут «Енергопроект», Східні об’єднані організації профспілок, а також дирекцію ДП «НАЕК «Енергоатом».

Спартакіада включала в себе такі види спорту, як: пляжний футбол, пляжний волейбол (дівчата), настільний теніс (дівчата), бадмінтон та стрітбол.

Підготовкою та складом команди ВП ХАЕС опікувалася станційна організація молоді, зокрема Максим Штойко, працівник цеху теплової автоматики та вимірювань(ЦТАВ). . Команду ХАЕС очолив капітан Сломинський Андрій (інструктор СК «Енергетик»). Також нашу станцію вперше представляв молодий, кремезний та перспективний «богатир» Шарга Олександр (ЦТАВ).

Максим Штойко так прокоментував перемогу команди ХАЕС у пляжному футболі: «Після жеребкування на спортивних майданчиках почалась запекла боротьба за звання чемпіонів. Всі команди пам’ятали про минулорічну перемогу команди Хмельницької АЕС, через те й хотіли взяти реванш. Основний час матчу закінчився з нічийним рахунком 1:1, і ось настав відповідальний момент серії пенальті. Затамувавши подих вся делегація спостерігає за ударом….. І НАРЕШТІ наш голкіпер Лихвар Ігор відображає удар, і МИ ПЕРШІ!!!! Взагалі наші футболісти показали себе, як справжня команда з характером, і за це їм велика вдячність».

У пляжному волейболі впевнено переграли усіх представниць Атопрофспілки дівчата з ХАЕС також наша жіноча команда стала другою у настільному тенісі. Цього разу невтішними для представників нашої команди були змагання з з бадмінтону, але це теж результат, потрібно робити висновки для майбутніх досягнень.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ