Хмельницькі правоохоронці допомагають сім'ям учасників антитерористичної операції ( + )

Хмельницькі правоохоронці допомагають сім'ям учасників антитерористичної операції ( + )

05.07.14 12:42 0 1196
На Хмельниччині дільничні інспектори міліції активно долучаються до започаткованої Міністерством внутрішніх справ Всеукраїнської акції «Від щирого серця».

Основною метою акції є допомога тим сім’ям працівників міліції, військовослужбовців Збройних Сил України та інших воєнізованих формувань, чиї рідні беруть участь в антитерористичній операції та захищають незалежність та цілісність нашої держави на Сході.

Як розповідає начальник відділу дільничних інспекторів міліції управління громадської безпеки УМВС України в Хмельницькій області Вадим Бирко, кожен дільничний інспектор на своїй території обслуговування знає усі сім’ї, які залишились без помічників і годувальників, регулярно відвідує їх та надає посильну допомогу у веденні домашнього господарства, підтриманні порядку в оселі, на городі тощо. Працівники міліції роздають свої візитні картки із зазначенням мобільного телефону, і готові прийти на допомогу у будь-який день і пору доби.

Побутує думка, що правоохоронні органи є своєрідним індикатором суспільства, тож у час, коли люди усім миром підтримують наших захисників на Сході, працівники міліції, які залишилися на місцях, не можуть стояти осторонь і допомагають сім’ям своїх колег.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більше чотирьох тисяч ...
Наступна новина: Ешлі Коулу надійшло ...

КОМЕНТАРІ