Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

05.07.14 08:07 0 1147
Настрій уже кілька тижнів літній, а от погода літечком не хоче тішити. Однак це не привід проводити свій час або на роботі або вдома на дивані. Адже літні дні для того довгі, щоб дарувати кожному море вражень, навіть якщо за вікном дощ. Тому потрібно набиратися сил, наїдатися вітамінів і отримувати максимум позитиву від життя. Тому, хто усе це планує отримати у Львові, наша афіша.

Львів закрутив LvivKlezFest, який до 13 липня обіцяє незабутню програму. З нею можна ознайомитись тут. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера готує на 18.00 «Летючу миш», а театр ім. М. Заньковецької – гірку комедію «Останній гречкосій».

А театр «І люди, і ляльки» опівдні подарує виставу «Руденький їжачок». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Опівдні Львівська опера кличе на балет «Даремна обережність», а о 18.00 на оперу «Наталка Полтавка».

Театр ім. М. Заньковецької покаже о 18.00 романтичну оперету «Шаріка».

Перший український театр для дітей та юнацтва запрошує на казкову історію про «Трьох поросят». Спектаклі покажуть 12:00, 14:00, 16:00.

У театрі «І люди, і ляльки» двічі – о 12.00, 14.00 – відбудеться спектакль «Хрясь рятує друзів». МУЛЬТИКИ

«Як приборкати дракона 2». З моменту примирення вікінгів і драконів минуло п’ять років. Поки Астрід, Сякало й інші хлопці проводять час, змагаючись один з одним у популярних на острові драконівських гонках, Іккінг і Беззубик подорожують по небу, складаючи карту невідомих місць. Коли одна з їхніх пригод приводить до відкриття таємниці крижаної печери, яка є домом для сотень раніше небачених диких драконів і таємничого драконячого вершника, двоє товаришів опиняються в центрі битви за мир.

«За далекими морями». У пошуках своєї мами Йохан потрапляє в далеке Царство короля Пер, звідки немає дороги назад. Від долі не втечеш: тепер він повинен сам подбати про порятунок не тільки своєї мами, а й всього королівства. Але хіба можна розуміти всі тонкощі життя і грати за його правилами, коли ти ще такий молодий?

НОВИНКИ

«Пластик» (бойовик, драма, комедія, кримінал). В основі фільму лежить реальна історія. Банді друзів вдалося проникнути в одну з найбільших у світі компаній, яка працює з кредитними картками. Їм вдається провернути одну з найбільш зухвалих крадіжок в британській історії.

«Дівчина на велосипеді» (драма, мелодрама, комедія). Італієць Паоло – водій автобуса, який розвозить туристів по Парижу. Його мета: познайомити інших (і себе в тому числі) з французькою столицею. Крім того, у Паоло є й інші плани на життя. Він хоче домогтися любові німецької стюардеси Грети. Здавалося, він уже готовий зробити їй пропозицію руки і серця, якби не дівчина на велосипеді, зустріч з якою назавжди перевертає життя італійця. Гарненька француженка Сесіль – одинока мати, модель. Зустріч з нею не виходить з голови Паоло. При цьому він любить Грету.

«Ліга мрії» (драма, історія, спорт). На початку XX століття кілька ентузіастів з різних європейських країн вирішили спільно реалізувати мрію – створити футбольну організацію, яка об’єднала б весь світ! Вони назвали її Міжнародна федерація з футболу чи коротко – FIFA... Фільм ґрунтується на інтригуючій і трохи скандальній історії, заснований на реальних подіях про виникнення Кубка світу з футболу і трьох одержимих людей, що сприяли його проведенню. Жюль Римі, Авеланж Жоао і нині чинний президент FIFA Йозеф «Зепп» Блаттер – троє настільки різних людей жили в різний час у різних країнах. Вони наживали ворогів, йшли на компроміси, ставали жертвами зради, але вони зробили все, щоб Чемпіонат світу з футболу став реальністю. Ця більш ніж вікова історія прославляє гру, яка, незважаючи ні на що, стала не тільки світовим спортом, а й уособленням надії, сили духу і єдності.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ПОБАЧИТИ

«Мачо і ботан 2» (бойовик, комедія, кримінал). Офіцери Шмідт і Дженко працюють під прикриттям в місцевому коледжі. Однак коли Дженко зустрічає споріднену душу у футбольній команді, а Шмідт проникає у богемне середовище. Вони починають сумніватися в своїй дружбі.

«Не говори нічого» (драма, детектив). Четверо друзів відправляються на веселе азіатське свято і тільки три повертаються додому. Дейв і Еліс відправляються додому до зниклого, щоб повідомити родичам. Коли сестра Еліс Стеф також зникає, всі дізнаються правду, але це тільки верхівка айсберга.

«Змішані» (комедія). Після невдалого побачення наосліп чоловік і жінка застрягають разом на сімейному курорті.

«Трансформери: час вимирання» (фантастика, бойовик, пригоди). Автоботи і Десептикони покинули планету, залишивши людство збирати її по шматочках. Тим часом група могутніх бізнесменів і геніальних вчених намагається засвоїти уроки з помилок минулого і поліпшити технології, щоб вийти за межі контрольованого раніше. У цей час інша група – стародавніх потужних трансформерів – бере Землю під приціл.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За добу на Прикарпатті ...
Наступна новина: У Карлових Варах відкрився ...

КОМЕНТАРІ