Молодь зі всіх куточків України збирається до Львова на з’їзд «Вітер На-Дії»

Молодь зі всіх куточків України збирається до Львова на з’їзд «Вітер На-Дії»

05.07.14 13:14 0 1212
Молодь з різних міст України їде до Львова, щоби взяти участь у Всеукраїнському молодіжному з’їзді «Вітер На-Дії», який відбудеться з 10 по 13 липня.

Як повідомляє прес-служба львівської міськради, організатори очікують гостей із Одеси, Вінниці, Житомира, Чернівців, Хмельницького, Тернополя, Івано-Франківська, а також багато молодих львів’ян.

«Також маємо гостей і з інших областей, невеликих міст та містечок. Це ті, хто вже зареєструвався на сайті. Проте, значна кількість учасників реєструватиметься у день свого приїзду. Тому ми очікуємо ще більшого розширення географії з’їзду. Адже це і є одним із наших пріоритетів – зібрати молодь зі всієї країни, познайомити їх одне з одним, дати можливість творити щось разом», – розповів голова оргкомітету о. Ростислав Пендюк.

Також у заході візьмуть участь гурти з різних міст: «Ноїв Ковчег» із Вінниці, «Воанергес» із Києва, «Крик душі» з Рівного, «Кана» та Provider зі Львова.

Нагадаємо, зареєструватися для участі у з’їзді можна на сайті до 18.00 8 липня. Це дає змогу стати учасниками розіграшу квитків на концерт «Океану Ельзи» та інших цінних призів.

Вартість участі: субота-неділя – 12-13 липня – 80 грн; повна програма – 10-13 липня – 100 грн.

Отримати більше інформації можна за тел. 096 466 99 85, 063 424 50 42 (о. Ростислав Пендюк або сестра Оксана Пелех), через електронну пошту fest.prostir@gmail.com, на сайті або за адресою: м. Львів, вул. Руська, 10.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Студент обікрав лучанина, ...

КОМЕНТАРІ