Норвежці зняли міні-фільм про життя невдахи на Facebook

Норвежці зняли міні-фільм про життя невдахи на Facebook

05.07.14 09:21 0 1136
Режисер з Осло Шон Хігтон відзняв сатиру про деградуюче життя користувача Facebook. Його короткометражка стала хітом на YouTube.

Про це пише The Daily News.

У травні фільм показали на Канському кінофестивалі, але визнання до нього прийшло лише зараз.

Головного героя фільму What’s on your mind? – так називається один зі статусів на Facebook, де користувачі можуть розповідати про події свого життя, – звати Скотт Томпсон. У нього є симпатична подруга, пристойна робота клерка в офісі, але головне – сторінка на Facebook і Facebook-залежність, через яку його реальне і віртуальне життя радикально відрізняються.

Продюсер фільму Ендрю Хігтон розповів, що ідея сюжету прийшла їм з братом, коли вони переглядали радісні новинні стрічки своїх друзів на Facebook. Тоді вони подумали, що насправді все може бути навпаки – не можуть же люди весь час бути щасливими, як намагаються це показати у себе на сторінках.

При цьому, автори фільму підкреслюють, що вони Facebook ні у чому не звинувачують – справа у самих людях, яким важливо отримати визнання інших, а в мережі це часто зробити найпростіше.

Нагадаємо, торік були дуже популярними дослідження на тему, як Facebook та інші соцмережі погіршують самопочуття і крадуть щастя. Також розроблялися різні методи для боротьби з Facebook-залежністю.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина, як і вся ...
Наступна новина: На Волині обговорили ...

КОМЕНТАРІ