Якщо кожен громадянин підтримає армію, то зло на Сході країні буде переможене, – військовий капелан

Якщо кожен громадянин підтримає армію, то зло на Сході країні буде переможене, – військовий капелан

05.07.14 12:24 0 1235
Кожен громадянин Української держави, тим чи іншим способом, повинен брати участь у відродженні рідної країни. Без дій – мрії про гарне майбутнє залишаться лише мріями.

Таку думку висловив отець Степан Сус керівник Центру військового капеланства УГКЦ під час політичного ток-шоу «Прямим текстом» з Остапом Дроздовим (щочетверга о 22:10 на телеканалі ZIK).

На є багато благодійників, які за допомогою фінансів підтримують і Збройні Сили України, і різноманітні акції, які спрямовані на побудову свідомого, громадянського суспільства. Однак, вартує виокремити і тих людей, які підтримують оборонців нашої країни присвячують свій час волонтерству.

«Процес, котрий відбувається в країні – впливає на бізнес. Тому бізнесмени розуміють, що їм потрібно рятувати свій бізнес. Вони хочу стабілізувати ситуацію в країні. А це породжує у них патріотичність», – прокоментував керівник Центру військового капеланства УГКЦ о. Степан Сус.

Військовий капелан переконаний: бізнесменам потрібно за допомогою своїх важелів впливу зробити Україну процвітаючою країною.

На завершенні програми отець Степан Сус закликав усіх громадян України молитися та допомагати українській армії матеріально. Мовляв: «Наші пожертви – це вияв нашої уваги. Навіть невелика фінансова допомога, дасть можливість відродити Збройні Сили України. А вояки, у свою чергу, з нашою підтримкою, подолають зло на Сході країни. Варто пам’ятати – в єдності сила».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Більше чотирьох тисяч ...

КОМЕНТАРІ