Буковинські міліціонери викрили зловмисників, які полювали на майно чернівчанок

Буковинські міліціонери викрили зловмисників, які полювали на майно чернівчанок

05.07.14 15:04 0 1224
Про встановлення осіб, які пограбували двох жінок, на зустрічі із журналістами повідомив заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Олег Попов.

Троє мешканців Чернівців, віком від 18-ти до 22 років у вечірній час підбирали жертву, у якої були видимі прикраси. Переважно жінки віком 45-60 років. Потім супроводжували її до будинку. А коли жінка заходила у під’їзд, один із хлопців зненацька нападав та виривав коштовності. Інший стояли на «шухері», а за документами третього – награбоване здавали у ювелірні магазини.

Зловмисників викрили працівники карного розшуку Першотравневого райвідділу міліції у ході проведення відповідних заходів. Зокрема, встановити зловмисників правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, на яких було зафіксовано рух потерпілих і підозріла поведінка молодиків.

Наразі хлопці зізналися у скоєнні двох грабежів. Однак міліціонери підозрюють, що зловмисники можуть бути причетні і до інших аналогічних злочинів.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, передбаченні ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті – позбавлення волі строком до тринадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина вже надала ...
Наступна новина: Під час конфлікту волинян ...

КОМЕНТАРІ