Чернівецькі правоохоронці розшукують зухвалого грабіжника

Чернівецькі правоохоронці розшукують зухвалого грабіжника

05.07.14 12:22 0 1195
4 липня близько 6 години ранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення від чернівчанки. 23-річна дівчина, кореспондент однієї із газет Буковини, розповіла, що у її будинок проник невідомий.

На виклик міліціонери оперативно відреагували. Виїздом на місце події з’ясувалося, що невідома особа через незачинене вікно проникла у помешкання дівчини. Але остання помітила зловмисника.

Чоловік намагався затулити потенційній жертві рота, але дівчина вкусила його. Тоді зловмисник поспішив втекти з місця події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин) та ч.3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нині вживаються усі необхідні заходи для встановлення особи та затримання зловмисника. Життю та здоров’ю потерпілої наразі нічого не загрожує.

Також правоохоронці звертаються до усіх можливих свідків: хто володіє будь-якою інформацією про дану подію, повідомте на спецлінію 102.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ