Луцьк: миколі Романюку надійшов подячний лист від організаторів ХІІІ конкурсу «Кришталева цеглина»

Луцьк: миколі Романюку надійшов подячний лист від організаторів ХІІІ конкурсу «Кришталева цеглина»

05.07.14 11:11 0 1182
Міському голові Миколі Романюку надійшов подячний лист із міста Любліна від організаторів ХІІІ конкурсу «Кришталева цеглина» за кращу будівельну інвестицію по обидві сторони східного кордону Європейського Союзу – на шляху сонця і снігу. Водночас у листі висловлено прохання до міського голови залишатися Патроном-Співорганізатором ХVІ проекту.

Миколу Романюка також запрошують до подальшого тісного співробітництва, яке сприятиме цього року діям партнерів в стратегії розвитку і просування міста Луцька.

Голова оргкомітету конкурсу, Президент ПТМ в Любліні Казімеж Відисеаіч просить призначити особу, яка буде представляти міського голову у роботі оргкомітету і журі під час організації конкурсу та урочистого засідання для вручення нагород та забезпечення рекламної підтримки конкурсу на території міста Луцька, а також у розміщенні інформації з логотипом Конкурсу на сайті.

У свою чергу, організатори конкурсу «Кришталева цеглина» зобов’язуються здійснювати рекламну діяльність на користь міста Луцька під час конкурсу через розповсюдження інформації в ЗМІ, розміщенні Герба в альбомі-каталозі Конкурсу, презентації під час гала-засідання та розміщенні інформації про меценатство на сайті Конкурсу.

Польські партнери повідомляють, що ПТМ Люблін – головний організатор конкурсу, працює у відповідності зі статутом, а сам конкурс, не маючи собі рівних у Східній Європі, не є комерційним підприємством, а тільки престижним. Керує конкурсом оргкомітет, який призначає журі. Вручення нагород і почестей відбудеться на урочистому засіданні у грудні 2014 року в місті Любліні. За тридцять років конкурс став найбільшим оглядом архітектурних та інженерних досягнень у сфері будівництва і реконструкції в Східній Європі, і назавжди включений у календар визначних подій. Статуетка Кришталева Цеглина розглядається в інвестиційному середовищі як знак визначення і є особливою формою надійної рекомендації для подальших дій. Вона одночасно свідчить про привабливість міст і регіонів, залучаючи таким чином гостей і туристів з інших країн.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У східному Єрусалимі – ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «Зміни, які ...

КОМЕНТАРІ