Луцьк: відкрився табір денного перебування «Підлітковий дім»

Луцьк: відкрився табір денного перебування «Підлітковий дім»

05.07.14 15:31 0 1314
Відбулось урочисте відкриття табору денного перебування дітей «Підлітковий дім», організованого службою у справах дітей Луцької міської ради. У ньому з 2 по 17 липня будуть відпочивати та оздоровлюватися 50 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Для цього тут є хороша спортивна база. Зокрема, футбольне поле зі штучним покриттям, тренажерний майданчик та тренажерний зал. Для дітей заплановані цікаві екскурсії у Луцький замок, Музей пожежної безпеки та у Зимненський монастир. Діти побувають у зоопарку, на атракціонах у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Дізнаються багато цікавої інформації про тварин у Товаристві собаководів.

Спортивні ігри, розваги, конкурси для талановитих і кмітливих підготували волонтери із кафедри соціальної педагогіки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Для дітей організовано дворазове харчування, є медичний супровід. Цьогоріч у таборі відпочивають діти віком від семи до чотирнадцяти років з різних мікрорайонів міста.

З нагоди відкриття табору відбулася урочиста лінійка, на якій гостинно вітала дітей директор табору Тетяна Волошина. Від себе особисто та міської ради, яка фінансує роботу табору, дітям побажав хорошого, змістовного відпочинку, щоб з новими силами розпочати навчальний рік, начальник служби у справах дітей Федір Шульган. Потім учасники табору показали святковий концерт з піснями, віршами, танцями, театралізованими сценками та гуморесками.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Пранделлі очолить ...

КОМЕНТАРІ