У Волинській області грабіжник проведе за ґратами шість років

У Волинській області грабіжник проведе за ґратами шість років

05.07.14 12:03 0 1233
До чергової частини горохівського райвідділу міліції зателефонувала місцева жителька і стривоженим голосом повідомила, що невідомий чоловік напав на її дочку та відібрав у неї гроші і мобільний телефон.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Правоохоронці спрацювали оперативно, тож за гарячими слідами затримали нападника.

Того вечора дівчина, повертаючись додому із Горохова у село Скобелка, розмовляла по телефону із своєю матір'ю, котра вирушила їй назустріч. На околиці міста на неї раптово накинувся незнайомий чоловік, затиснув рот рукою і потягнув жертву подалі від узбіччя. Дівчина пручалася, але нападник пригрозив їй, що вб'є. Злочинець відібрав у потерпілої гроші і мобільний телефон. Почувши голос матері, котра кинулася на допомогу доньці, зловмисник почав втікати. На місце події оперативно прибули працівники міліції, тож потерпіла описала прикмети нападника та вказала, у якому напрямку він побіг.

Всього кілька хвилин знадобилося міліціонерам, аби наздогнати чоловіка. Виявилося, нападник нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння зґвалтування. Тоді суд присудив йому дев’ять років тюрми, але через сім років він був звільнений умовно-достроково.

Горохівський районний суд Волинської області, розглянувши кримінальне провадження, визнав підсудного винним та призначив покарання у виді позбавлення волі терміном п’ять років. Але, враховуючи невідбуту частину покарання, за ґратами зловмисник проведе шість із половиною років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...

КОМЕНТАРІ