У Волинській області перевищення швидкості призводить до скоєння ДТП

У Волинській області перевищення швидкості призводить до скоєння ДТП

05.07.14 15:57 0 1292
У результаті трьох дорожньо-транспортних пригод тілесні ушкодження отримали двоє водіїв і троє пасажирів.

Близько 6-ї години ранку по вул. Ковельській у м. Володимир-Волинсьий 27-річний водій, керуючи автомобілем «Сітроен-Джампер», рухаючись по вулиці Ковельській, не вибравши безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де в подальшому зіткнувся з електроопорою. Внаслідок автопригоди 27-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та після огляду лікарями відпущений додому.

Троє людей травмовано внаслідок автопригоди у Луцькому районі. Близько 22-ї години ночі 22-річний водій, керуючи автомобілем «Рено Меган», не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, внаслідок чого відбувся занос автомобіля, який у подальшому відкинуло на узбіччя з бетонною спорудою біля зупинки громадського транспорту. У результаті автомобіль з’їхав у кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та два пасажири: 16-ти та 24-х років отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Луцьку центральну міську клінічну лікарню.

Окрім цього, 50-річний водій, керуючи автомобілем «Опель Віваро», між селами Кременець – Копачівка Рожищенського району не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, з’їхав на праве узбіччя дороги, після чого його автомобіль викинуло у кювет, де відбулося зіткнення із придорожнім деревом. Внаслідок автопригоди водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у медичний заклад.

За фактами ДТП розпочато кримінальне провадження.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі на порозі ...

КОМЕНТАРІ