На Закарпатті міліція розкрила жорстоке вбивство

На Закарпатті міліція розкрила жорстоке вбивство

05.07.14 08:48 0 1142
Чоловіка підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 63-річному мешканцю міста.

Уночі до чергової частини Берегівського РВ УМВС зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що у її сусіда чутно сварку та крики.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події виявила 63-річного господаря, який лежав біля сараю з тілесними ушкодженнями. Йому викликали карету «швидкої медичної допомоги».

В ході огляду місця злочину правоохоронці встановили, що уночі на подвір’ї знаходився чоловік та його 24-річний раніше судимий племінник. Молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння чіплявся, до дядька, вимагаючи від нього гроші. А далі почав бити дерев’яною палицею по обличчі. Від сильних ударів господар упав на землю. Завдані тілесні ушкодження виявилися фатальними: потерпілий під час транспортування в кареті швидкої допомоги помер.

Під час огляду місця події працівники міліції виявили та вилучили у присутності понятих на подвір’ї закривавлену дерев’яну палицю. Речовий доказ направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Закарпатській області для проведення досліджень та експертизи.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Скоєння подібного злочину карається позбавленням волі на строк до десяти років. Наразі молодик затриманий та поміщений в ізоляторі тимчасового тримання Берегівського районного відділу міліції.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ