Закарпаття: на Хустщині своє професійне свято відзначають працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю

Закарпаття: на Хустщині своє професійне свято відзначають працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю

05.07.14 16:37 0 845
У структурі Міністерства внутрішніх справ існують спеціалізовані підрозділи, безпосереднім завданням яких є боротьба з економічною злочинністю. Найпотужнішим з них є Державна служба боротьби з економічною злочинністю .

На службу покладено багато завдань основних з яких є недопущення розтрат бюджетних кошті, виявлення та розкриття корупційних схем службовими особами всіх рівнів. Крім цього виявлення злочинів у фінансово-кредитній, земельній та лісових галузях економіки.

В Хустському міськвідділі сектор боротьби з економічною злочинністю очолює підполковник міліції Юрій Григанич, якому підпорядковується шість офіцерів.

Загалом службою виявлено тридцять п’ять злочинів економічного спрямування, серед яких вісім тяжких та особливо тяжких злочинів, з яких до суду направлено тридцять одне кримінальне провадження. Також сектором боротьби з економічною злочинністю накладено арешт по кримінальним провадженням в сумі 900 тисяч гривень та забезпечено відшкодованих збитків на загальну суму міліонну гривень.

Начальник сектору Юрій Григанич резюмує, що державна служба по боротьбі з економічною злочинністю покликана своєчасно припиняти злочини у галузі економіки та запобігати їм.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Роберт Герреро може ...

КОМЕНТАРІ