В Івано-Франківській області з професійним святом привітали працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю

В Івано-Франківській області з професійним святом привітали працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю

05.07.14 08:55 0 1210
З нагоди відзначення дня створення підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю, за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність Микола Семенишин нагородив кращих працівників грошовими преміями та подяками.

Розпочались заходи хвилиною мовчання за правоохоронцями, які загинули під час виконання службових обов’язків під час антитерористичної операції на Слов'янщині.

На плечі співробітників управління ДСБЕЗ лягає виконання непростої задачі – їм потрібно безперервно стежити за станом оперативної обстановки у сфері економіки Івано-Франківщини та розробляти практичні заходи реагування органів внутрішніх справ на її зміни.

«Завдання, які виконує ця служба, як ніколи актуальні. Революція гідності допомагає нам з вами працювати таким чином, аби довіра міліції до населення відновилась. Одним із основних завдань є протидія корупції та хабарництву. є неприпустимими прояви безвідповідальності та халатного виконання обов’язків щодо документування злочинів у сфері бюджету. Якщо розкрадають бюджет у військовий час, я це розцінюю як зраду інтересам держави. Кожен пріоритетний напрямок по лінії вашої служби є дуже відповідальним. Нині Президент України чітко визначив критерії роботи правоохоронних органів: це професіоналізм, рішучість, сміливість і патріотизм. Впевнений,що наш колектив в спромозі виконувати будь-які бойові завдання. З нагоди свята бажаю всім родинного затишку, міцного здоров’я, професійного росту, благополуччя та віри, надії, любові», - привітав колег Микола Семенишин.

Із професійним святом правоохоронців привітав і нещодавно призначений начальник УДСБЕЗ в області підполковник міліції Іван Брензович. Він подякував колегам за їх вклад у боротьбу з економічною злочинністю, та побажав миру, міцного здоров’я та подальших успіхів у роботі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: на місцевому телеканалі ...
Наступна новина: Хав`єр і Папа Гуйе ...

КОМЕНТАРІ