З обласного бюджету перераховано кошти для батальйону «Львів» та інших військових формувань, дислокованих на території області

З обласного бюджету перераховано кошти для батальйону «Львів» та інших військових формувань, дислокованих на території області

05.07.14 14:30 0 1235
В обласній державній адміністрації нещодавно було прийнято розпорядження про виділення коштів з обласного бюджету для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» – 600,0 тис. грн. та окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, і які беруть участь в антитерористичній операції у східних областях України – 596,0 тис. гривень.

Станом на кошти в повному обсязі перераховані головному розпоряднику – департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

За інформацією департаменту фінансів облдержадміністрації, за рахунок цих коштів планується забезпечити речовим майном та спорядженням батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», закупити засоби захисту, зв’язку, авіаційні GPS-навігатори та далекоміри для окремих військових формувань, дислокованих на території області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран мусить суттєво ...
Наступна новина: Атлетико продовжив контракт ...

КОМЕНТАРІ