У Львівській ОДА обговорили питання співпраці щодо діяльності Збройних сил України

У Львівській ОДА обговорили питання співпраці щодо діяльності Збройних сил України

05.07.14 11:47 0 1250
Співпраця між Міністерством оборони України та Львівською облдержадміністрацією щодо діяльності Збройних сил України має бути максимально налагодженою та результативною, а не формальною, – на цьому наголосив заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук під час шньої наради з питань співпраці ЗС України за участю робочої групи Міністерства оборони України.

Зазначимо, що представники Міністерства оборони України приїхали у Львівську область з метою опрацювання питань, зокрема, щодо організації військово-патріотичного виховання у навчальних закладах області, підготовки допризовної молоді до виконання військового обов’язку, проведення заходів призовної компанії до лав Збройних Сил України.

Під час наради обговорено актуальні і водночас проблемні питання, що стосуються забезпечення бійців, які проходять службу в зоні АТО засобами особистого захисту, а також забезпечення родин військовослужбовців житлом, додатковими пільгами тощо.

Також керівники відповідальних структурних підрозділів ОДА поінформували членів комплексної групи про підготовку низки розпоряджень голови ОДА та комплексних програм, що стосуються співпраці з військовими підрозділами області.

На завершення наради Володимир Харчук підкреслив, що дії влади мають бути злагоджені та спільно скоординовані, аби військові та їхні родини відчули суттєву як моральну так і матеріальну підтримку з боку держави.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ