У Львівській області внесок великих платників податків до бюджетів усіх рівнів складає понад 1,6 млрд. гривень

У Львівській області внесок великих платників податків до бюджетів усіх рівнів складає понад 1,6 млрд. гривень

05.07.14 17:30 0 1197
За I півріччя 2014 року Спеціалізованою державною податковою інспекцією з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ Міндоходів мобілізовано до Зведеного бюджету України 1680,2 млн. гривень.

Зокрема, протягом січня – червня цього року підприємства, які перебувають на обслуговуванні в СДПІ, перерахували до загального фонду Державного бюджету 1575,5 млн. гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року приріст надходжень склав 72,5 млн. гривень.

Основним джерелом наповнення державної скарбниці є податок на додану вартість, якого сплачено 657,5 млн. гривень. Крім того, великі платники перерахували до бюджету 460,5 млн. грн. податку на прибуток підприємств, 381,1 млн. грн. акцизного податку та 76,4 млн. грн. інших податків і зборів.

Найбільші надходження до державного бюджету з початку року забезпечили ПАТ «ДТЕК Західенерго», ТзОВ «НВП «Гетьман», ПрАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод», ДТГО «Львівська залізниця» та ПАТ «Львівобленерго».

Водночас, до місцевого бюджету м.Львова великий бізнес спрямував 104,7 млн. гривень податків та інших платежів, що на 3,4 млн. грн. більше від планових показників.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ОБСЄ і ДСНС України ...
Наступна новина: Кубок світу з футболу: ...

КОМЕНТАРІ