Житомирщина: «Транспортну галузь області терміново необхідно реанімувати, тому нею нарешті керуватиме професіонал», - Сидір Кізін

Житомирщина: «Транспортну галузь області терміново необхідно реанімувати, тому нею нарешті керуватиме професіонал», - Сидір Кізін

05.07.14 10:18 0 1083
У Житомирі 4 липня відбулися громадські обговорення кандидатур на посаду директора департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив автоперевізникам області кандидата на зазначену посаду – Олександра Красноштана. «Такого масштабу людей у нас в області на рівні керівників департаменту ще не було. Якщо Олександр Красноштан буде працювати на цій посаді – це дасть новий поштовх у розвитку і промисловості, і транспортної галузі», - зазначив Сидір Кізін.

Пан Олександр наголосив на тому, що департамент займається не тільки розвитком інфраструктури. Транспорт – це лише 5 частина діяльності департаменту. Решта – це промисловість, зокрема видобувна. До цих питань потрібно підходити в комплексі. Особливої уваги на в такий складний час для держави потребує питання енергетики. Промисловість, інфраструктура та енергетика – основні напрямки роботи.

«Транспорт – це така річ, яку бачать всі, адже послугами користується вся громада області. Тому від якості транспортної галузі залежить і рівень життя людей. Розвиток інфраструктури – це не лише економічне питання, але й соціальне», - розповів Олександр Красноштан.

Спілкуючись із журналістами, Сидір Кізін наголосив, що представлений громаді кандидат на посаду директора департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму є досвідченим та кваліфікованим фахівцем, має свіже бачення та нові підходи до роботи.

«В галузі перевезень на Житомирщині особливих успіхів немає. Тому обласна влада й вирішила надати 12 млн. грн. Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінню на оновлення рухомого складу, щоб підняти цю сферу на якісно новий рівень. Транспортну галузь області необхідно терміново реанімувати», - зазначив Сидір Кізін.

Під час обговорення присутні висловили свої побажання до майбутнього керівника департаменту, внесли деякі пропозиції. Олександр Красноштан подякував усім і пообіцяв не підвести.

ДОВІДКОВО: Олександр Красноштан 1982 р.н. Закінчив Вінницький національний технічний університет, спеціальність та кваліфікація – комп’ютерні системи та мережі, облік і аудит, інженер-самотехнік, бухгалтер-економіст. Працював експертом виконавчої дирекції «Євро-2012» Федерації Футболу України, заступником Голови Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів, начальником відділу, помічником директора державного підприємства «Українська залізнична компанія». Є державним службовцем 3 рангу. Працював на громадських засадах радником Віце-прем’єр-міністра - Міністра інфраструктури України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині розпочато ...
Наступна новина: Розпочато конституційний ...

КОМЕНТАРІ