Сидір Кізін: «Зміни, які вже є в Україні в контексті оновлення влади – незворотні»

Сидір Кізін: «Зміни, які вже є в Україні в контексті оновлення влади – незворотні»

05.07.14 11:13 0 1087
В інерв’ю для обласного телебачення голова облдержадміністрації Сидір Кізін наголосив на тому, що питання проведення люстрації у владі залишається актуальним. За його словами, нова влада в Україні та на Житомирщині прийшла з принципово новими підходами до реалізації різних напрямків державної й регіональної політики. Її репрезентують люди, які мають досвід боротьби з недемократичними політичними практиками представників попередньої політичної еліти.

Очільник області зазначив про те, що ще в 2008 році він разом зі своїми колегами заснував громадську організацію «Люстрація», яка має на меті очищення влади від корупції та хабарництва, «п’ятої колони» і залишків комуністичного режиму. Саме тому, зараз вкрай важливо повернути довіру громадян до влади. В цьому напрямку вже є конкретні досягнення. Сидір Кізін звернув увагу на те, що головами райдержадміністрацій на Житомирщині стали нові люди, які є професіоналами та мають підтримку з боку громади.

Голова облдержадміністрації запевнив, що чиновники, які заплямували себе, але прагнуть втриматися на посадах, не будуть їх займати. Сидір Кізін констатував: «Зміни, які вже є в Україні в контексті оновлення влади – незворотні».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: миколі Романюку ...
Наступна новина: Навчаються та здають іспити ...

КОМЕНТАРІ