У Рівненській області рятувальники та соцпрацівники зустрілися з дітьми та сім’ями переселенців

У Рівненській області рятувальники та соцпрацівники зустрілися з дітьми та сім’ями переселенців

05.07.14 10:32 0 1159
03 липня співробітники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області спільно з працівниками обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зустрілися з відпочиваючими дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Експрес» Рівненського району.

Учасники мобільної групи роз’яснили дітям вимоги правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, а також порядок дій у разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події. У ході спілкування особлива увага зверталася на формування у дітей навичок правильного та безпечного поводження під час літнього відпочинку, а особливо на водних об’єктах.

Розмова спрямовувалася на свідоме сприйняття інформації й оволодіння практичними навичками реагування на пожежі та надзвичайні події, а також першочергові дії у разі їх виникнення. Дітям роздали застережливі листівки із правилами безпечної життєдіяльності.

Разом з тим, рятувальники та соцпрацівники завітали до сімей переселенців зі східних областей України, які у зв’язку із проведенням антитерористичної операції були змушені покинути свої домівки та переїхати до Рівненської області.

В першу чергу рятувальники при спілкуванні з родинами намагалися коректно пояснити, що вони вже в безпеці. Також фахівці Держслужби з НС наголосили людям, що зроблять все можливе, аби мінімізувати моральні незручності для людей, які волею долі стали переселенцями.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ