Навчаються та здають іспити керівники міліції Рівненщини

Навчаються та здають іспити керівники міліції Рівненщини

05.07.14 11:15 0 1088
Начальники міськрайвідділів та очільники галузевих структур УМВС України в Рівненській області відвідали лекції, здали тестові іспити зі службової підготовки, а також продемонстрували майстерність з кульової стрільби та хорошу фізичну форму, попідтягувавшись на турніку. Результат очевидний. Всі керівники міліцейських структур Рівненщини проявили високий рівень професіоналізму та боєвої готовності.

Розпочався день іспитів у керівників міліцейських структур із зустрічі з начальником УМВС України в Рівненській області Миколою Щируком.

— Зважаючи на останні події в державі, ми повинні як ніколи бути уважними до людей, — звернувся до присутніх Микола Щирук. — У наших лавах не повинно бути жодних проявів дискредитації системи правоохоронних органів. Але водночас ми повинні підтримувати один одного під час служби та в позаробочий час. Адже саме у чесності, прозорості та злагодженості у роботі полягає ефективність нашої повсякденної праці.

Такі заняття з підсумковими іспитами провелись на вимогу Міністерства внутрішніх справ України. Протягом травня-червня подібні навчання пройшли всі працівники органів внутрішніх справ Рівненської області.

— Іспити із загально-профільних дисциплін, тактико-спеціальної підготовки, вогневої підготовки здали начальники галузевих служб, а також начальники міскрайвідділів органів внутрішніх справ області, — зазначив начальник підполковник міліції Ігор Федорчук. — За результатами заліків ми можемо дати оцінку кожному очільнику міліцейських структур Рівненщини. Кожен керівник своїм особистим прикладом показав як правильно діяти в різних ситуаціях та на практиці продемонстрував володіння вогнепальною зброєю.

Правоохоронці впевнені, що без постійного та всебічного оволодіння знаннями неможливий упевнений розвиток ані окремої людини, ані держави вцілому.

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сидір Кізін: «Зміни, які ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ