У Рівненській області рятувальники провели рейд в житловому секторі

У Рівненській області рятувальники провели рейд в житловому секторі

05.07.14 17:20 0 1239
04 липня співробітники Здолбунівського районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області провели профілактичний рейд в житловому секторі міста Здолбунів.

Загалом рятувальники відвідали більше 100 осель, в яких проживає майже 500 громадян. Працівники Держслужби з НС розповіли мешканцям статистику пожеж в житловому секторі, причини їх виникнення та порядок дій під час надзвичайних ситуацій. Особливу увагу рятувальники звертали на дотримання основних правил пожежної безпеки в літній період. З дітьми проводилися роз’яснювальні бесіди щодо недопущення пустощів з вогнем та вогненебезпечними предметами.

Також в рамках рейду громадяни отримали інформаційні листівки з роз’ясненням правил безпечної поведінки та номером телефону Служби порятунку.

«Проведення систематичної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед мешканців міста та району – це одне з пріоритетних завдань нашої служби, але люди повинні пам’ятати, що саме вони в змозі вберегти майно, життя, здоров’я своє та своїх близьких і дотримання правил пожежної безпеки у побуті є невід’ємним чинником їх особистої безпеки», - зазначив начальник Здолбунівського районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Радутний.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Планується передати в ...
Наступна новина: ОБСЄ і ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ