У Рівненській області рятувальники ліквідували умовну пожежу на зернозбиральному підприємстві

У Рівненській області рятувальники ліквідували умовну пожежу на зернозбиральному підприємстві

05.07.14 12:02 0 1188
04 липня в селищі міського типу Млинів на території підприємства «Волинь-Зерно-Продукт» пройшли тактико-спеціальні навчання з гасіння пожежі та проведення рятувальних робіт на об’єктах зберігання і переробки зерна.

В ході навчань відпрацьовувалися дії аварійно-рятувальних підрозділів та адміністрації об’єкту щодо організації гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій, порятунку людей із будівель на об’єктах зберігання і переробки зерна. Під час тренувань перевірялися дії обслуговуючого персоналу та добровільної пожежної дружини об’єкту щодо проведення евакуації робітників та матеріальних цінностей з приміщень та будівель підприємства.

За легендою навчань, пожежа сталася в бункері сушіння зерна. Черговий підприємства відразу повідомив про подію пожежно-рятувальну службу та оголосив терміновий збір об’єктової добровільної пожежної дружини. Коли рятувальник прибули до місця виклику, місцеві вогнеборці евакуювали із задимленого приміщення 3 працівників та розпочали гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння. Працівники держслужби з НС під час розвідки місця пожежі виявили непритомного робітника та негайно винесли його на свіже повітря.

Далі з потерпілим працювали лікарі швидкої допомоги. Тим часом за допомогою водяних стволів вогнеборці швидко ліквідували умовну пожежу.

Підсумки навчань підбив начальник Млинівського районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Олег Парфенюк: «Такі навчання – чергове підтвердження того, що усі служби району, які мають забезпечувати безпеку агропідприємств під час зернозбиральної компанії, готові швидко діяти й ефективно реагувати на усі можливі чинники небезпеки».

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ