У Рівному народні дружинники надають активну допомогу правоохоронцям

У Рівному народні дружинники надають активну допомогу правоохоронцям

05.07.14 15:42 0 1213
За перше півріччя 2014 року представники громадських формувань спільно з працівниками Рівненського міськвідділу міліції здійснили 323 виходи на патрулювання по охороні громадського порядку в обласному центрі, завдяки чому 46 порушників притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нині лави громадських формувань в обласному центрі нараховують 290 людей. Члени громадських формувань з охорони громадського порядку «Рівненського загону сприяння міліції СОМ», «Спеціалізованого загону сприяння міліції Захист» та «Добровільного загону сприяння міліції Захисник» чи не щодня шляхом спільних патрулювань на території міста та під час проведенні масових заходів надають активну допомогу правоохоронцям Рівненського міськвідділу в забезпечені правопорядку на території міста Рівне.

— Мешканці нашого міста повинні почувати себе в безпеці. Це було, є і буде головним завданням міліції, — наголосив начальник Рівненського МВ УМВС полковник міліції Руслан Мельник. — Народні дружинники надають нам неабияку допомогу аби в обласному центрі було безпечно.

З громадськими активістами систематично проводяться заняття на основі визначеної тематики та затвердженого плану занять з урахуванням специфіки завдань, які члени громадського формування виконують у повсякденній діяльності.

Щомісячно при керівництві Рівненського МВ УМВС проводяться наради за участю керівників громадських формувань, на яких розробляються та погоджуються спільні заходи із забезпечення правопорядку на територіях обслуговування, а також заслуховуються керівники народних дружинників щодо участі їх членів в охороні громадського порядку, проведенні спільних з органами внутрішніх справ профілактичних рейдів та інших відпрацювань на території міста Рівного.

Записатися добровольцями можна у місті Рівне по вулиці Пушкіна, 4.

Наталія НЕЧИПОРУК,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: 5 та 6 липня на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ