На Тернопіллі співробітники УДСО взяли "на гарячому" кишенькового злодія

На Тернопіллі співробітники УДСО взяли "на гарячому" кишенькового злодія

05.07.14 11:06 0 1135
Вчора у Тернополі на масиві «Сонячний» працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області взяли «на гарячому» кишенькового злодія – 41-річного жителя Рівненської області.

Жертвою кишенькара стала 48-річна жителька обласного центру. Злодій, скориставшись моментом, витяг з сумки жінки гаманець, після чого намагався хутко зникнути з місця події. Проте швидке сповіщення по лінії «102» та оперативне реагування правоохоронців дало змогу розшукати злодія «гарячими слідами».

Загальний збиток громадянки, якби злодійська операція скінчилася вдало, становив би доволі велику суму - 1084 гривні, а також втрату численних банківських карток.

В діях крадія вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді до трьох років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах та інших легкодоступних місцях для злодіїв.

УДСО при УМВСУ

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ