На Волині з'явився свій Едвард Руки-ножиці

На Волині з'явився свій Едвард Руки-ножиці

06.07.14 10:24 0 1214
За вбивство родича молодику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, - повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

О 20-й годині в чергову частину Любомльського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги ТМО Любомльського та Шацького районів про те, що на подвір’ї у селі Підгородне виявлено труп 19-річного місцевого жителя.

– Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що до скоєння правопорушення причетний рідний брат потерпілого, який у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності, – розповів перший заступник начальника слідчого відділення Любомльського РВ УМВС України у Волинській області Анатолій Дружук. – 21-річний молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки вдарив брата ножицями у ділянку сонної артерії. Від отриманий тілесних ушкоджень юнак помер.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Проводиться слідство.

Слово Волині

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ