У Львівській області сокальські та буські свободівці передали бронежилети та іншу допомогу військовим

У Львівській області сокальські та буські свободівці передали бронежилети та іншу допомогу військовим

06.07.14 14:05 0 811
Голова Сокальської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Петренко відвідав військових, які служать поблизу Яворова та готуються до відправлення в зону антитерористичної операції. Зокрема, він зустрівся з армійцями окремої механізованої бригади ім. Данила Галицького та 80-ї аеромобільної бригади.

Ігор Петренко передав військовим чотири бронежилети, один шолом, ліхтарики, дощовики, шкарпетки, продукти, закуплені на кошти, які зібрала громада Сокальщини. За словами свободівця, люди просили, щоб придбані речі передавали адресно, безпосередньо бійцям.

Ігор Петренко повідомив, що жителі села Острів Сокальського району зібрали півтонни продуктів, яку найближчими днями свободівці доправлять у зону АТО.

За сприяння голови Буської райдержадміністрації свободівця Богдана Гринишина вже цими днями два надійних бронежилети, які використовують військовослужбовці сил НАТО, отримають захисники Вітчизни з Буського району. Так, один з бронежилетів передано матері місцевого військовослужбовця, який зараз перебуває в зоні АТО поблизу Слов'янська, інший бронежилет захищатиме добровольця з Олеська, який готується до відправки на Схід нашої держави в складі нещодавно сформованого батальйону.

Підприємці Буського району також вирішили долучитися до добрих справ та допомогти українському війську, придбавши 40 комплектів камуфляжної форми, 10 пар шкіряних кросівок, 3 бронежилети. "Окремо за кошти підприємця-благодійника, який захотів залишитися неназваним, а це 5 тисяч гривень, буде придбано бронежилет для нашого земляка з Красного, який служить у Дніпропетровську", – повідомив голова райдержадміністрації Богдан Гринишин.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Начальник Перечинського ...

КОМЕНТАРІ