У Волинській області водій, який не пропустив пішохода, опинився в лікарні

У Волинській області водій, який не пропустив пішохода, опинився в лікарні

06.07.14 17:14 0 1237
У результаті конфлікту на дорозі чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про бійку між чоловіками, яка відбувається на проїзній частині дороги.

– На місце конфлікту негайно виїхала слідчо-оперативна група, – повідомив перший заступник начальника слідчого відділу Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Олександр Могилецький. – Прибувши на місце, працівники міліції з’ясували наступне. Зі слів 52-річного жителя міста, він переходив дорогу по пішохідному переході, а водій автомобіля «Форд-Сієра» не зупинився, щоби його пропустити. Пішохід, не довго роздумуючи, зупинив транспортний засіб і добряче побив водія.

Випадкові свідки конфлікту викликали на місце події правоохоронців та карету «Швидкої медичної допомоги», адже потерпілий навіть підвестися не міг.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ

УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ