В Івано-Франківській області правоохоронці розшукують осіб, які причетні до вчинення квартирних крадіжок

В Івано-Франківській області правоохоронці розшукують осіб, які причетні до вчинення квартирних крадіжок

06.07.14 14:23 0 862
До чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонувала 42-річна жителька обласного центру та повідомила про те, що з її квартири зникли цінні речі, зокрема два золоті ланцюжки та ноутбук марки «HP».

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Івано-Франківського міськвідділу міліції. Оглянувши місце події, правоохоронці встановили та задокументували факт вчинення крадіжки за допомогою підбору ключа до вхідних дверей квартири.

Також правоохоронці розшукують осіб, які можуть бути причетні до вчиненн, ще однієї квартирної крадіжки в Долинському районі.

Так, до Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 57-річної місцевої жительки. Жінка повідомила, що з її квартири зникли деякі речі, зокрема швейцарський годинник.

Наразі працівниками міліції проводять весь комплекс оперативно-розшукових заходів по встановленню осіб, які причетні до вчинення цих крадіжок.

Шановні громадяни! Якщо володієте будь-якою інформацією звертайтесь до будь-якого відділення міліції або за телефоном «102».

Конфіденційність гарантуємо!

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області

.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник Перечинського ...
Наступна новина: Лідера руху ...

КОМЕНТАРІ